<

Україна і Росія поставили рекорд з падіння доходів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:45 | 22.11.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Країни опинилися на дні міжнародного рейтингу з добробуту громадян.

Добробут українців із середини минулого до середини поточного року скоротився на 19%. Це випливає з доповіді Global Wealth Report, оприлюдненого Credit Suisse, – пише Корреспондент.

Також до трійки країн (окрім України), добробут громадян яких найнижчий у світі, увійшли Аргентина і Росія. Росіяни збідніли на 15%, аргентинці – на 27%.

Експерти із Credit Suisse вважають, що пов’язано це в основному з коливанням валютних курсів. У глобальних масштабах, за підрахунками фінансистів із Credit Suisse, сукупні статки населення планети за цей же період зросли на 1,4% (до 256 трлн доларів).

Також наголошується на тому, що у зв’язку з тим, що кількість дорослого населення не відставала від зростання статків людства, вперше з 2008 року середній статок на кожну дорослу людину не змінився, становлячи 52,8 тис. доларів.

1913019
З урахуванням цього показника Україна, Молдова і Білорусь опинилися серед країн, де на одну дорослу людину припадає менше 5 тис. доларів. Разом з ними в цю групу увійшли також країни Африки, Індія і Казахстан.
У свою чергу Росія, Польща і Румунія увійшли в групу держав, де статки жителів у перерахунку на одну людину варіюються від 5 до 25 тис. доларів.




коментарів: 2
  1. Потрібно весь час говорити про Україну і її людей яких довели до зубожіння за останніх три роки і нічого свою безпомощність прикривати тим що десь також біднішає народ. Пора нести відповідальність тім хто все це творив, а хто це видно з деклрацій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця