<

Україна провалила боротьбу з корупцією, – МВФ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:05 | 19.11.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 4

Представники місії Міжнародного валютного фонду констатували провал боротьби української влади з корупцією у своїх рядах.

Про це сказано в офіційній заяві МВФ. Повідомляє сайт “Ваші новини”.

“У той час як досягнуто певного прогресу у створенні нових інститутів, в тому числі Національного антикорупційного бюро України, а також публікації декларацій активів посадових осіб високого рівня, відчутних результатів в переслідуванні і засудженні корумпованих чиновників високого рівня і вилучення доходів від корупції досі не досягнуто”, – йдеться в заяві місії.

Нагадаємо, що через ці причини Україна цього року не отримає четвертий транш МВФ. Національний банк України оголосив про те, що Міжнародний валютний фонд не надасть обіцяний кредит до кінця цього року.

Як повідомлялося раніше, опубліковано висновки роботи місії МВФ. Представники Міжнародного валютного фонду вважають, що Україні буде складно вибратися з кризи.




коментарів: 4
  1. люди добрі не давайте тим злодіям ніяких грошей бо ті борги треба буде віддавати ще наступним поколінням нехай того що накрали і скинуться по мілярду дол.

  2. Дайте нам ще бабла, а ми зробим кілька комісій безтолкових,звісно ж найдемо кілька “козлів відбувайлів”,які втечуть за кордон І попросим за рік знову

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа