<

Україна планує купити вугілля у США

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:22 | 7.02.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Міністр Насалик стверджує, що до кінця березня запаси можуть виявитися на нулі, і тоді почнуться віялові відключення електроенергії.

Влада України веде переговори про купівлю антрацитового вугілля в США. Про це повідомив міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик.

“У мене є інформація про те, що зараз ведуться переговори про постачання 1 мільйона тонн вугілля антрацитної групи зі США в Україну”, – розповів міністр на прес-конференції.

Насалик уточнив, що переговори ведуться з приватними компаніями.

Міністр також зазначив, що існуючих запасів енергетичного вугілля вистачить для роботи ТЕС до кінця зими, але в разі повної блокади вугілля із зони АТО, вони до кінця березня будуть фактично на нулі.

Насалик нагадав, що в разі досягнення домовленості і до моменту прибуття вугілля в Україну, пройде щонайменше 50-60 днів.




коментарів: 3
  1. “В разі повної блокади вугілля із зони АТО”?- заблокована тільки одна залізнична колія із дев’яти??? Кого Ви обманюєте,”до кінця березня будуть фактично на нулі”.На кінець 2016 року запасів вугілля з Ваших уст хватало для безперебойної роботи усіх ТЕС України,на цілий 2017 рік,чи не так? То куди вони поділись???? Ганьба!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер