<

Україна отримає від Японії кредит у півтора млрд доларів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:55 | 6.06.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Порошенко впевнений, що кредитні гарантії допоможуть стабілізувати економіку.

Президент Петро Порошенко подякував Японії за 1,5 мільярда кредитних гарантій, наданих Україні, – повідомляє Корреспондент.
За його словами, гарантії сприятимуть фінансовій стабілізації в Україні.
“Спасибі за гарантії у 1,5 мільярда доларів США, що дозволять забезпечити фінансову стабільність у важкий час”, – сказав Порошенко після переговорів у суботу.
Також стало відомо, що Україна і Японія підписали угоду, в рамках якої на модернізацію Бортницької станції аерації буде надано кредит у розмірі 108 млрд ієн або 1 млрд 100 млн дол.
“У рамках міжурядової угоди Японією надано кредит у розмірі 1 млрд 100 млн дол. для модернізації Бортницької станції аерації”, – написав Порошенко уTwitter.
Прем’єр Японії запевнив, що під час свого головування у “Великій сімці” буде робити все можливе для мирного врегулювання ситуації на сході України.
“Японія, як держава, яка головуватиме у “Великій сімці” наступного року, буде робити все можливе для мирного врегулювання ситуації в Україні, а також для зміцнення відносин між нашими країнами”, – заявив він.
У свою чергу, прем’єр Арсеній Яценюк на спільному брифінгу з прем’єром Канади Стівеном Харпером повідомив, що для нової патрульної поліції Канада виділить Україні 5 млн дол.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа