<

Україна не виконуватиме політичну частину Мінських домовленостей до виконання безпекової частини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:05 | 15.10.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

15-го жовтня під час передачі військової техніки для армії в Чугуєві Харківської області Петро Порошенко заявив, що Україна не буде виконувати політичну частину Мінських домовленостей, поки не буде виконано безпековий пакет.

“Мінськ – це мирний план, який передбачає чіткі заходи і критерії нашої безпеки. Поки не буде виконано безпековий пакет, Україна далі в політичному процесі просуватися не буде”, – підкреслив Порошенко, – інформує “Українська правда”.

“Безпековий пакет передбачає і повне припинення вогню, і виведення іноземних військ з нашої території, передачу на першому етапі під контроль ОБСЄ, а на другому етапі під контроль України контрольованої ділянки україно-російського кордону, і виведення важкої техніки і артилерії, і безперешкодний доступ інспекторів ОБСЄ до всієї території”, – сказав президент.

За його словами, це абсолютно чіткий і конкретний план повернення українського суверенітету на Донбас.

“Решта на сьогоднішній день від лукавого”, – вважає Порошенко.

“Коли керівники деяких політичних партій ставлять на меті передачу або Росії, або її сепаратистам значної частини української території, я як президент не дозволю цього робити. Не варто бігати по іноземних посольствах і агітувати, що передача Донбасу комусь – це єдиний план наведення миру.

Територію віддасте, а миру не отримаєте”, – підкреслив він.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер