<

Україну чекають квітневі морози: синоптик озвучила прогноз погоди на тиждень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:29 | 5.04.2021 / Новини / /
Перегляди
47
/ Коментарі відсутні

Погода у перший понеділок квітня буде свіжою, а ніч принесе невеликі морози.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці написала синоптик Наталка Діденко.

“Температура повітря 5 квітня протягом дня сором’язливо топтатиметься поблизу +7+12 градусів, хіба що подекуди в західних областях переступить поріг до +14 градусів. Найсвіжіше буде в прибережних наших зонах, очікується +4+9 градусів, а в Карпатах навіть у денні години – до “мінусів”, – пише Діденко.

Найсвіжіше буде в прибережних наших зонах, очікується +4+9 градусів, а в Карпатах навіть у денні години – до “мінусів”. Невеликий мороз очікується найближчої ночі в більшості наших частин, окрім південної.

У понеділок на Заході України, хоча й буде відносно тепліше, проте комфортність розмиється сильним південно-західним вітром.

«Тиждень принесе ще ті подаруночки – і синоптикам, і нормальним громадянам. Вже у вівторок почне заходити до західних областей холодна повітряна маса, яка пошириться впродовж Благовіщення та 8-го квітня далі Україною. А з півдня прижене активний циклон з опадами.

І, об’єднавшись, вологий циклон з півдня та холодна повітряна маса з півноч (за попередніми прогнозами), зумовлять вкрай несприятливу погоду в середу-четвер: місцями сильні опади та штормовий вітер», – прогнозує синоптик.

На Заході, Півночі та подекуди в центральних областях ймовірні снігопади та налипання мокрого снігу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер