<

Українців попередили про різке подорожчання м’яса

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:24 | 28.03.2021 / Новини / /
Перегляди
11
/ коментарів 6

В Україні прогнозують різке подорожчання м’яса.

Ціна за кілограм свинини може піднятися до 150 гривень. Протягом 2021 року ціни на м’ясо на українських ринках зростуть в середньому на 10%. Про це повідомляє agronews.ua.

«Ціна за кілограм свинини може піднятися до 150 гривень. Подорожчає також курятина та яловичина. Саме це вплине і на зростання вартості на вироби з цих видів м’яса», – йдеться у повідомленні.

За словами, виконавчого директора асоціації «М’ясна галузь» Миколи Бабенка, причиною зростання вартості на м’ясо стала зміна податкової ставки на додану вартість. Крім того, на 40% зросла собівартість м’яса.

Слід зауважити, що протягом останнього року ціни на курятину досягли мінімального значення за останні 15 років. Комбікорм стрімко дорожчає, це суттєво впливає на вартість курячого м’яса і яєць.




коментарів: 6
  1. В нормальних країнах перед святами навпаки відчутно дешевшає і тільки хохольська натура не може прожити, не нажившись на своєму братові.
    Коли ми вже, накінець, сформуємось у націю..?

  2. НІКОЛИ.Мозгі дорожчають, бо їх стає все меньше .Нема держави ,нема контролю цін .

  3. Коли ж вже начаться хоча б рiзати гарно те м’ясо i упаковувати? Пошматують, покидаюь , зате цiни пiднiмають справно!…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер