<

Українці з березня їздитимуть в Росію із закордонним паспортом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:34 | 18.12.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

З 1-го березня 2020 року перетин кордону з РФ буде здійснюватися на підставі закордонного паспорта, але тільки для громадян України, які виїжджають з України на територію РФ.

Про це інформує Цензор.НЕТ, посилаючись на Telegram прем’єр-міністра Олексія Гончарука.

“Зменшується час проходження прикордонного контролю кожного громадянина – для перевірки даних особи відомості закордонних паспортів зчитуються спеціальними приладами”, – зазначив прем’єр.

За його словами, при в’їзді громадян України з території РФ на територію України Державна прикордонна служба України буде здійснювати безперешкодний пропуск громадян України за внутрішніми паспортами і свідоцтвами про народження.

Прем’єр заявив, що така зміна означає призупинення дії положень угод з РФ, укладених ще до початку збройної агресії, які дозволяли перетинати кордон на підставі внутрішнього паспорта або свідоцтва про народження для осіб до 16 років.

Він також повідомив, що це дозволить швидше проходити перевірку на кордоні, оскільки для перевірки даних особи відомості закордонних паспортів зчитуються спеціальними приладами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер