<

Українці, які обробляють більше 2 га землі, повинні декларувати доходи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:21 | 3.04.2021 / Новини / , , /
Перегляди
30
/ коментарів 5

Одноосібникам, які самостійно обробляють власні земельні ділянки загальною площею понад 2 га та отримують доходи від продажу сільськогосподарської продукції, необхідно подавати Декларації про майновий стан і доходи.

Про це повідомили в Головному управлінні ДПС у Полтавській області, – пише Економічна правда.

Доходи від продажу сільськогосподарської продукції, вирощеної на власних земельних ділянках площею понад 2 га, підлягають оподаткуванню ПДФО за ставкою 18% та військовим збором за ставкою 1,5%.

Граничний термін подання податкових декларацій про майновий стан і доходи – 30 квітня, а сплатити задекларовані суми ПДФО і військового збору необхідно до 1 серпня 2021 року.

Також фізичні особи, які одноосібно обробляють паї та отримують доходи від продажу власної сільськогосподарської продукції, мають можливість здійснювати таку діяльність, зареєструвавшись суб’єктами господарювання – фізичними особами підприємцями, зі сплатою відповідних податків і зборів до бюджету та ЄСВ.




коментарів: 5
  1. Ох і бабла можна підняти, на 2х гектарах поля! Там рентабельність, близиться до нуля. Знайшли з кого брати – з бідного селянина.

  2. Все роблять для того аби люди продали землю, як то кажуть все для людей!

  3. мдя, всі будуть продавати, ніхто не хоче мати, треба дозволити іноземцям…для вашоі ж пользи, хе-хе…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа