<

Український телеканал придбав квартиру родині загиблого шахтаря з Львівщини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:12 | 3.06.2019 / Новини / , /
Перегляди
2
/ коментарі 2

3-го червня телеканал “Прямий” придбав квартиру родині загиблого шахтаря Михайла Павлика. Дружина та троє дітей житимуть у власній квартирі, а не в будинку, де вони раніше винаймали помешкання.

Трикімнатна квартира площею 72 квадратних метрів знаходиться в місті Червоноград на вулиці Сокальська, 28, – інформує Прямий.

Нагадаємо, що в ніч на 29 травня на шахті “Лісова” ДП “Львіввугілля” у селі Сілець Сокальського району Львівської області стався обвал породи, загинуло двоє гірників — Михайло Турко та Михайло Павлик. У 48-річного Михайла Павлика залишилося дружина та троє дітей – два хлопці 16 та 15 років і 8-річна донька.

До слова, президент Володимир Зеленський відвідав шахту «Лісова» , де сталась аварія. Він звернув увагу на те, що родинам загиблих шахтарів потрібно надати належну допомогу.

Зокрема глава держави звернувся до журналістки “Прямого” Ольги Зеліско зі словами:

“Тому, що ви канал “Прямий” ви можете допомогти. Давайте з вами зараз купимо квартиру, давайте “Прямий” канал, ми з вами пообіцяємо і разом з вами”, – сказав президент.

https://www.facebook.com/olga.zelisko/videos/2291843110873582/

Журналістка “Прямого” Ольга Зеліско поділилася враженням після зустрічі з новоселами:

“Дуже тішусь, що пані і троє дітей матимуть своє житло після трагічної смерті батька на шахті “Лісова”, – розповіла Ольга Зеліско.




коментарів: 2
  1. здивувала щедрість “прямої”…. знайшов і переглянув цікаве відео “Неадекватный Зеленский наезжает на журналистов” і вчерговий раз зрозумів…кончені лицеміри.. в людей біда а їм “піар”….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок