<

Футболіст з Волині, який грає у Польщі заявив, що його сім’ю замучив Бандера

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:24 | 18.02.2019 / Новини /
Перегляди
3
/ коментарів 9

Вихованець футбольного клубу “Ковель”, який грає за польську “Ягеллонію”, Тарас Романчук заявив, що його сім’я була замучена Бандерою.

Таку заяву Романчук, який минулого року прийняв польське громадянство, зробив після інциденту у матчі чемпіонату Польщі, – Еспресо.

Він стверджує, що футболіст “Вісли” Домінік Фурман назвав його “бандерівцем”.

“Мені було важко контролювати емоції. Моя сім’я теж була замучена Бандерою, а він мені таке говорить. Це неповага. Не знаю, чи подам я йому ще коли-небудь руку”, – сказав Романчук.

27-річний Тарас Романчук є вихованцем клубу “Ковель”, за який до 2010 року виступав у дитячо-юнацькій футбольній лізі. Після цього гравець три роки грав у футзал за ковельський “Апперкот”.

У 2013 році перейшов до польської “Легіоновії”, звідки за сезон потрапив до свого нинішнього клубу – “Ягеллонії”.

Разом з “Ягеллонією” Романчук у 2017 році став віце-чемпіоном Польщі, а у 2015 році вигравав бронзові медалі Екстракласи.

Тарас Романчук неодноразово заявляв про бажання виступати за збірну України, однак виклику із національної команди не дочекався та у лютому 2018 року отримав польське громадянство. А вже у березні екс-українець вперше був викликаний до збірної Польщі на товариські матчі з Нігерією та Південною Кореєю.




коментарів: 9
  1. то що він заявив не є правда, а звичайне плескання язиком… що ми можемо знати про події 70-річної давнини, чи може комуністка Фаріон нам правду роскаже?

    • знати про події 70-річної давнини ми не можемо, але цього не було ! де логіка ? схоже, тут не тільки віке телевізор на голову впав..

  2. Може, так воно й було. СБ УПА знищувала агентів, “стукачів” (сексотів) НКВД і МГБ СССР, комуністичний актив тощо, які заганяли людей в колгоспи і писали доноси, складали списки для вивозу людей в Сибір і шпигували за українською партизанкою…

    • ну, тобто тих, хто погіршував життя українського народу, да, Анатоль ? так таких і зараз треба знищувати ! з кого пропонуете почати, пан Анатоль ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа