<

Українську модель побили на одному із пляжів в Туреччині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:56 | 5.08.2020 / Новини / , , /
Перегляди
21
/ 1 коментар

У мережі з’явилося відео інциденту з українською моделлю Дариною Кирилюк, яка заявила, що охоронці одного з пляжів у Туреччині побили її саму та компанію її друзів. Уже тоді фоловери дівчини запідозрили недобре, адже мотив сек’юріті так і залишився невідомим, а деякі учасники дискусії під постом Кирилюк звинуватили її в брехні.

Представники пляжу “Момо”, на якому стався інцидент, спростували причетність своїх охоронців до бійки, пише турецький журнал Snob Magazine у своєму ютуб-каналі, – передає Апостроф.

Там ніби запевнили, що дівчину побив її бойфренд. Незважаючи на погану якість нічної зйомки, на відео можна розглянути, що українку дійсно штовхає або б’є один хлопець, а не група охоронців. Але Кирилюк також пояснила, що саме відбувається на записі.

Цей же ролик з’явився в інстаграм-акаунті видання, і на нього відреагувала сама модель. У коментарях під відео Кирилюк запевнила, що хлопець ніколи не піднімав на неї руку. А що стосується запису з камери – навпаки, намагався заспокоїти її після бійки з охороною, адже вона закінчилася для моделі стресом.

“Пляж “Момо” намагається відкрутитися”, – підкреслила в коментарі Кирилюк.

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко зустрівся із заступником посла Туреччини в Україні Букет Кабакджі через побиття в Туреччині української моделі Дар’ї Кирилюк, повідоми Геращенко повідомив у фейсбуці, – передає Цензор.НЕТ.

“За дорученням міністра внутрішніх справ Арсена Авакова провів зустріч із заступником посла Туреччини в Україні – пані Букет Кабакджі – і передав їй звернення з приводу жорстокого побиття громадянки України Дар’ї Кирилюк, яка була по-звірячому побита в турецькому місті Чешме разом з іще трьома жінками”, – написав Геращенко.

Він наголосив, що українська сторона розраховує на об’єктивне, прозоре і швидке розслідування та притягнення винних до відповідальності.




один коментар
  1. Шкода дівчинину
    Але чого пертися до тих євнухів паскудних?
    Чого бракує на Україні-неньці?
    Файна природа,мальовничі озера,річки,чорняві козаки.Є навіть море.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця