<

Українські підлітки грають у нову смертельну гру «Біжи або помри»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:18 | 12.02.2019 / Новини /
Перегляди
4
/ коментарі 4

У Києві нещодавно помітили групу підлітків, яка захопилася смертельною грою “Біжи або помри”.

Суть проста: перебігти дорогу на ділянці із жвавим рухом машин. Про непоправні наслідки батьків вже попередили користувачі мережі, – передає znay.ua.

“До міста дісталася нова смертельно небезпечна гра підлітків “Біжи або помри”. Тепер діти бавляться тим, що перебігають перед потоком автомобілів на жвавій ділянці дороги. Мета гри – вижити. Очевидцем небезпечної гри стала мешканка Києва Юлія Дмитренко. Вона ж опублікувала фото дітей, які перебігають жваву вулицю. Згодом вдалося дізнатися про деталі такого поводження дівчат, та про цю “гру”. Проведіть бесіду з дітьми, бо буде горе”, – йдеться в коментарі.

Завжди стоїть суперечка між поколіннями. Але я тут зовсім зрозуміти не можу. Так, в підлітковому періоді всі ми робимо дурниці, але це я назву тупість. Просто бігати перед машинами. Навіщо? Водії зупиняються, роблять зауваження, а вони все одно розвертаються і біжать перед потоком машин. Вони бачили, що я дістала телефон і фотографую, але їм все одно”, –додала Юлія Дмитренко.

Втім, для України “Біжи або помри” – не новина, перші випадки помічали ще минулого року. Тоді поліція звернулася із застереженням до батьків. Копи пояснили, що це – ризикована вулична гра, суть якої полягає у тому, щоб на мобільний телефон зняти, як гравці перебігають дорогу якомога ближче до транспортного засобу, який рухається, знайшла своїх прихильників у деяких країнах ближнього зарубіжжя.

За непідтвердженими даними, гра “Біжи або помри” прийшла до України з Росії, де вже є жертви.


Своєю чергою батьки дітей забили на сполох і почали ділитися у соцмережах порадами, на що варто звернути увагу, щоб відвернути трагедію.

Зокрема, необхідно простежити, чи висипається дитина, особливо, чи спить у ранкові години. Також повинні насторожити малюнки китів, метеликів та єдинорогів.

Водіям також радять бути уважнішими на дорогах, аби вчасно загальмувати за потреби і повідомити про побачене до компетентних органів.





коментарів: 4
  1. Так по задниці надавати,щоб шкіра злізла! (Акцентую☝і так само зробилаб своїй дитині,якби взнала за такі набезпечні забавкі(

  2. А почалось все давніше… І гра синій кит і ця дибільна гра….. Накрили автора синього уита і прищупинились смертельні ігри…. А це знову хвиля бо з тими телефонами діти конкретно деградують!!! Сам ше молодий маю менших братів сестрер…і як тількі дитина сидить втикає в тел вона просто тупіє!!! Злосьь наповняє її…перевірьте! Дайте дитині 3-4 р в руки тел на 2…3 год і побачите які істєрікі вона буде закатувати віддай і тд…. Вині в цбому всьому не діти а БАТЬКИ!!! батьки бізнесмени або ті які зранку йжуть на роботу а ввечері приходять і в ліжко…. Це ваша вина!!! Заюаганки дітей незавжди потрібно виконувати і не треба слузатись їхніх маніпуляцій: а в них а в мене немає! НЄТ!!! ТАК НЕМАЄ БУТИ!!!! Задумайтесб про своїх дітей бо кожен юатько чи мати буде переживатиза своїх дітей!!! Я не з маленьких вже і коли я засиджуюсь чи їжджу за кермом мама постійно переживає!!! Візьміться за своїх дітей і перевірьте де і з кім і шо вони роблять! Не залишайье просто так на призволяще шоб їх вирощувала вулиця а жома просто як гості прийшов переспав ніч і знову в путішествіє

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок