<

Українська лікарка прийняла пологи в літаку у жінки з Таїланду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:21 | 4.02.2020 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Лікарка з Києва Альона Федченко на борту літака прийняла пологи у пасажирки з Таїланду. Сталося все вночі у літаку Qatar Airlines, який прямував за рейсом Доха-Бангкок.

Своєю історією вона поділилася у фейсбук, – передає Громадське.

«Третя година ночі. В літаку оголошують, що потрібен лікар. Я чесно спочатку думала прикинутись сплячою, але пішла. А там у хвості літака жінка на підлозі, стюардеси в розгубленості. Я рукавички одягнула, стала на коліна і вперед. Дякую кафедрі акушерства та гінекології НМУ ім. Богомольця. Згадала все в одну хвилину!» — розповідає лікарка про свій новий досвід.

Федченко зазначила, що перед тим, як вона прийняла пологи, стюардеси запитали її номер медичної ліцензії. В літаку увімкнули Wi-Fi, аби вона зв’язалася з сином і він швидко скинув фото її документів.

За словами лікарки, 23-річна громадянка Таїланду приховала доношену вагітність від співробітників аеропорту та літака, одягнувши балахон, а коли стало зрозуміло, що в неї перейми, часу не посадку не залишалося. Хлопчик народився повністю здоровим. Матір дитини теж почувається добре. Це її друга дитина.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця