<

Українець протягнув зубами корабель та потрапив до Книги рекордів Гіннесса

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:22 | 29.12.2018 / Новини / /
Перегляди
13
/ Коментарі відсутні

Українець Олег Скавиш на прізвисько Тягнизуб протягнув зубами корабель вагою 614 тонн і потрапив до Книги рекордів Гіннесса.

Олег Скавиш-Тягнизуб став 50-м українцем, чиє ім’я внесене до Книги рекордів Гіннесса, повідомляє ТСН.

Таким чином він побив чинний світовий рекорд на один метр і три сантиметри. Корабель вагою у 614 тонн силач тягнув зубами за залізний трос. До рекорду готувався дуже ретельно, але в останню мить все ледь не зіпсувала погода. Вітер постійно здував судно з курсу. Тож перша спроба для українського силача виявилася невдалою. На 9 метрах в металевій драбині, якою він рухався пірсом, в нього заплутались ноги.

Друга спроба виявилась вдалою: Олег Скавиш впевнено пройшов усю дистанцію. Свій рекорд присвятив боротьбі з жорстоким поводженням з тваринами.

«Закликаю усіх бути добрими до тварин. Я особисто взяв нещодавно собаку з притулку і дуже щасливий з цього. Не ображайте братів наших менших, їх немає кому захистити», – каже український рекордсмен.

« Сьогодні ми реєструємо новий національний рекорд України і подали на реєстрацію на міжнародний рекорд. Він протягнув на 16 і три десятих метра судно вагою 614 тонн. Це нове досягнення України і перевищує за показниками чинний світовий рекорд», – повідомив представник національного реєстру рекордів Дмитро Яіцький.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер