<

Україна збирається розвивати 5G

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:21 | 18.12.2018 / Новини / /
Перегляди
5
/ 1 коментар

Україна планує підтримати загальну європейську позицію щодо виділення додаткового ресурсу в смузі частот 24, 25–27,5 ГГц для подальшого розвитку міжнародного рухомого зв’язку (5G).

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Державну службу спеціального зв’язку та захисту інформації України за підсумками засідання міжвідомчої робочої групи з питань підготовки до Всесвітньої конференції радіозв’язку 2019 року (ВКР-19).

“Робоча група досягла консолідованої позиції з усіх питань порядку денного ВКР-19. Особливу увагу робоча група приділила питанням додаткових розподілів радіочастотного ресурсу на глобальній основі для широкосмугових систем у рухомій службі, насамперед для систем 4 та 5 поколінь. Так, Україна планує підтримати загальну європейську позицію щодо виділення додаткового ресурсу в смузі частот 24, 25–27,5 ГГц для подальшого розвитку міжнародного рухомого зв’язку (5G)”, – ідеться в повідомленні.




один коментар
  1. ви невдахи спочатку 3 джі по всій території запустіть, потім будем говорити про 4джі, а про 5 джі навіть не заїкайтесь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа