<

Україна розширила список країн «червоної зони»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:16 | 2.08.2020 / Новини / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Міністерство охорони здоров’я України оновило список країн «червоної зони» через несприятливу ситуацію з COVID-19. Перелік цього разу збільшився з 60 країн до 127.

Про це повідомляє МОЗ України, – передають Волинські Новини.

Станом на 1-ше серпня, до «червоного списку» потрапили Грузія, Іспанія, ОАЕ, Литва, Казахстан, Угорщина, Австралія та інші країни.

У ньому також залишилися США, Ізраїль, Чорногорія, Мальдіви, ОАЕ, Монако, Чехія, Філіппіни, Мальта, Німеччина, Польща, Литва, Грузія, Угорщина, Австралія та інші. З повним списком можна ознайомитися тут.

До списку держав «зеленої» зони увійшли: Швеція, Португалія, Білорусь, Хорватія, Велика Британія, Єгипет, Італія, Греція, Шрі-Ланка, Естонія, Латвія та інші.

Після повернення з країн «червоної» зони потрібно пройти самоізоляцію за допомогою додатка «Дій вдома» або показати негативний результат ПЛР-тесту.

Зазначимо, що відтепер до «червоного списку» Україна включає країни, де кількість нових випадків на 100 тисяч населення за останні 14 днів перевищує аналогічний показник в Україні. Або ж якщо у країнах приріст числа інфікованих за останні 14 днів більший за аналогічний за минулі 14 днів на 30%.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер