<

Україна – на першому місці у найбільшому фотоконкурсі планети від Вікіпедії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:41 | 11.10.2020 / Новини / , , /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

У 2020-му році Україна посіла перше місце за кількістю світлин у найбільшому фотоконкурсі планети від Вікіпедії – «Вікі любить пам’ятки».

Про це повідомив адміністратор української версії онлайн-енциклопедії Назар Токар, – пише #ШОТАМ.

«Цього року Україна посіла перше місце в найбільшому фотоконкурсі планети, організованому “Вікіпедією”, за кількістю фото — їх завантажили майже 48 тисяч! Це рекорд за всі десять років. З України в конкурсі взяло участь 537 учасників. За кількістю фото лідери такі: Київ (4782), Хмельницька (3644) та Чернігівська (3543) області», — написав Токар.

«Завантажувати можна було не будь-які фото, а лише знімки пам’яток зі заздалегідь складених списків за областями. Отже, жодних селфі й фото сніданку», – додає він.

Переможців міжнародного конкурсу планують оголосити у лютому 2021-го року. У 2019-му році у глобальному конкурсі перемогла світлина покинутої церкви у Польщі. А в національному відборі в 2019-му році кращою визнали світлину Густинського монастиря.

Надсилати світлини можна було з 1-го по 30-те вересня 2020-го року. Тепер журі конкурсу обиратиме серед тисяч робіт переможців, які братимуть участь у глобальному конкурсі з міжнародною комісією.

Фото на головній: Marian Naworski




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця