<

Україна і Туреччина погодили створення міждержавної групи для боротьби зі «злодіями в законі»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:48 | 17.10.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Україна та Туреччина схвалили створення міждержавної контактної групи для боротьби з транснаціональною злочинністю. Очікується, що до складу групи також увійдуть Азербайджан та Грузія.

За даними МВС, проект створення цієї групи було погоджено 16 жовтня під час зустрічі голови Національної поліції України Сергія Князєва з турецькою делегацією на чолі з Генеральним директором з безпеки країни Джелалом Узункая.

За словами Князєва, реалізація цього проекту розпочалася після візиту української делегації на чолі з главою МВС Арсеном Аваковим до Туреччини.

«Після консультацій з нашими відповідними органами ми отримали позитивну точку зору на питання створення такої групи. На жаль, в нашому глобалізованому світі злочинність не обмежуються якимись кордонами. Думаю, якщо поліцейські служби всіх країн знаходяться в стані співробітництва — це дає надзвичайно позитивні результати. Адже поліцейські будь-якої країни мають однакові проблеми та шляхи їхнього вирішення», — сказав Узункая.

Зазначається, що українські та турецькі правоохоронці обговорили взаємодію у боротьбі з організованою злочинністю та «злодіями в законі», а також продовження методичної та матеріально технічної допомоги Нацполіції.

Крім того, у жовтні цього року група українських поліцейських поїде на навчання до Туреччини.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер