<

Україна домовляється з Польщею про обмін даними щодо Tax Free

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:13 | 12.02.2020 / Новини / /
Перегляди
14
/ коментарів 8

Україна хоче отримувати від Польщі дані про товари, що вивозяться з країни по системі Tax Free.

За словами голови Державної митної служби Максима Нефьодова, отримання подібної інформації дозволить чітко знати вартість товарів, що ввозяться в Україну в кожному конкретному випадку. Це дозволило б уникнути зайвих суперечок на кордоні, – інформує Шопінг у Польщі.

Нагадаємо, Tax Free – це система повернення коштів, за рахунок відшкодування ПДВ іноземцям, які придбали і вивезли товар з країни.

Наразі така взаємодія між митницями України та Польщі дуже ускладнена. Переважно вона відбувається за рахунок людського фактору – в окремих випадках митники двох держав обмінюються необхідною інформацією неформально та в індивідуальному порядку.

Щоб вирішити цю проблему, головний український митник має намір особисто вирушити у Польщу. Адже є позитивні, хоча і не дуже ефективні, приклади такої офіційної співпраці з Білоруссю, Угорщиною та Молдовою.

Крім того, планується  приєднання України до європейської платформи обміну митних даних в стандарті Seed+.




коментарів: 8
  1. Дуже гарна новина.Ну як вам, зелебобіки? Знову ніж в спину? Браво Президент. Просто джек-пот.

    • Це завдяки твоїм порохоботам які оточують зелю,врлонтьори активісти які засіли в міністерствах і дерибанять бюджетні кошти на довбані семінари по мільйону гривень,а роботягам грошей на зарплати і лікування не вистачає…

  2. Ну що,”коровники”? Перетин на добу,від Петі,з’їли? А тепер ловіть “козу” від ЗЕкоманди…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа