<

Учасники минулорічної перестрілки на автомийці у Луцьку отримали по два роки умовно

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:45 | 9.03.2019 / Новини / /
Перегляди
3
/ коментарі 3

Нагадаємо, під час стрілянини на мийці, яка відбулася 5 березня 2018 року, загинув чоловік. Ще двоє отримали тяжкі вогнепальні поранення. Також повідомлялося, що особу вбивці вдалося встановити.

Судове засідання, під час якого оголошували вирок Тимуру Байрамову та Дмитру Нагайчуку, відбулося 4 березня у Луцькому міськрайонному суді, – про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс, передає Район.Любомль.

Під час зачитування характеристик обвинувачених, раптом виявилося, що вони не мають жодної судимості. Проте, наголошують журналісти, на перших судових слуханнях було озвучено низку кримінальних порушень, в яких фігурував Тимур Байрамов.

“Послужний список військового стрільця Тимура Байрамова вражає: чоловік у криміналі, як риба у воді. Свідки стрілянини на автомийці опізнали його як учасника злочину. Але на фінальному засіданні суду все міняється, минулі злочини замовчують. А прокурор, який не так давно їх зачитував, йде з залу суду, навіть не дочекавшись вироку”, – йдеться у сюжеті.

А справа справді надзвичайно цікава тим, що чоловіків завзято взялися «відмазувати» від реальних термінів. З підозрюваних в убивстві вони спершу перетворилися на хуліганів, а згодом на дурників, які нібито випадково потрапили на збройні розбірки й ніяким чином до них непричетні.

«У недолугість цих буцімто невинних бідолах спочатку повірив слідчий і перекваліфікував справу з убивства на хуліганство, а згодом – на неповідомлення про злочин. Потім чесні очі таксиста Дмитра Нагайчука та стрільця Тимура Байрамова переконали прокурора і він не став заперечувати проти перекваліфікації злочину. Не виникло жодних запитань і у судді Андрія Сівчука. І він нібито справедливо і незалежно дав їм два роки умовно», – наголошують журналісти телеканалу.

З усього виглядає так, що розслідування цієї справи може зайти у глухий кут, а поліція цілеспрямовано розвалює справу, зазначають наостанок в сюжеті.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця