<

Учасникам АТО/ООС у Нововолинську розповіли про можливість отримання 400 євро на навчання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:21 | 23.07.2021 / Новини / /
Перегляди
1891
/ коментарі 4

Громадська організація «Центр зайнятості Вільних людей» реалізовує проєкт “Соціально-економічна підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та членів їхніх сімей”. Учасникам АТО/ООС у Нововолинську розповіли про можливість отримати 400 євро на навчання.

Фінансує ініціативу Міжнародна організація з міграції та Європейський Союз. Мета проєкту – сприяння реінтеграції ветеранів через допомогу в перекваліфікації, підвищенні кваліфікації та працевлаштуванні, – повідомляють на сайті міста.

Заступник директора Нововолинської міської філії Волинського обласного центру зайнятості Ірина Олійник за участі начальника Нововолинського бюро правової допомоги Юрія Гіля провела інформаційний семінар для учасників АТО/ООС, що перебувають на обліку як безробітні. Під час заходу присутніх інформували про умови участі у проєкті. Зокрема, тренінг та захист заявки на отримання індивідуального гранту розміром до 400 євро для проходження професійних курсів із підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації в навчальних закладах України.

В ході зустрічі запрошені учасники бойових дій отримали вичерпну інформацію щодо умов участі у проєкті, його етапів та термінів проведення, а також відповіді на інші питання правового характеру.




коментарів: 4
    • Питання потрібно ставити правильно…це кому потрібно перекласти в кишеню 400є?

  1. Електрогазозвапювальник, сантехнік, муляр-штукатур, плиточник, автослюсар–хіба погані професії?? Чи учасники АТО/ООС з іншого тіста зліплені ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер