<

Uber планує запустити доставку їжу дронами в 2021-му році

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:12 | 23.10.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Компанія  Uber може запустити сервіс доставки їжі безпілотниками в 2021 році, що допоможе компанії диверсифікувати свою діяльність.

Компанія опублікувала оголошення із пошуком людей на вакансію експерта з дронів, щоб «забезпечити безпечні, законні, ефективні та вимірювані польоти», а також, щоб запустити сервіс на комерційній основі вже за три роки, – пише mind.

Звіт, який було оприлюднено через п’ять місяців після того, як Мінтранс США схвалив комерційну програму випробувань для безпілотних літальних апаратів для цілого ряду компаній, серед яких і Uber.

У травні генеральний директор компанії Дара Хосровшахі сказав, що компанія працює над впровадженням дронів у свою роботу, а також анонсував, що безпілотники зможуть доставляти їжу до дверей клієнта протягом 5-30 хвилин з моменту замовлення.

«Uber не може бути лише про автомобілі. Uber має виступати за мобільність», – додав він.

Зазначається, що за деякий час Uber прибрав своє оголошення про пошук кадрів та пояснив це тим, що воно «не повністю відображає нашу програму, яка все ще перебуває на дуже ранньому етапі».

Впровадження компанією дронів – це всього лише один із способів, за допомогою яких Uber прагне показати, що вона пропонує більше можливостей, ніж просто послуги таксі, оскільки вона готується до ІРО наступного року.

Нагадаємо: днями стало відомо, що Uber запустив у тестовому режимі сервіс для пошуку та найму співробітників в бізнес-сфері, який отримав назву Uber Works. Цей крок також є підготовкою до ІРО в 2019 році.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа