<

У зоні АТО загинув військовий

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:24 | 23.01.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У зоні АТО за минулу добу загинув один український військовослужбовець, ще одного бійця поранено. Про це на брифінгу 23 січня повідомив речник АП з питань АТО Андрій Лисенко – пише Українська правда.

За його словами, загибель бійця стала наслідком підриву на вибуховому пристрої. Поранення український військовий отримав внаслідок бойових дій.

Як зазначив Лисенко, на Донецькому напрямку бойовики протягом доби здійснили низку провокацій біля Авдіївки, Опитного та с.Піски.

«Переважно вони застосовували стрілецьку зброю та гранатомет», – повідомив він.
Неспокійно було й поблизу н.п. Зайцеве та Майорськ неподалік Горлівки: бойовики здебільшого здійснювали неприцільні обстріли зі стрілецької зброї та зі ствольних гранатометів.

«Н.п. Луганське стало об’єктом цілеспрямованих провокацій: ворог застосував стрілецьку зброю, гранатомети, великокаліберні кулемети та тричі відкривав вогонь з БМП», – зазначив Лисенко.

За словами Лисенка, за минулу добу українські прикордонники не зафіксували жодного ворожого безпілотника на Сході, однак на адмінкордоні Херсонської області та АР Крим було зафіксовано російський вертоліт Мі-8.
«Про це було поінформовано підрозділи повітряних сил ЗСУ», – зазначив Лисенко.

original-7ec6c9b78564e8b47ca53104863a5b6f




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця