<

У зоні АТО загинули двоє військових

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:04 | 3.02.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Ще п’ятеро бійців поранені.

Сепаратисти в п’ятницю 66 раз обстріляли позиції Збройних сил України, у результаті чого двоє українських військових загинули, п’ятеро були поранені, повідомляє прес-центр АТО.

“На Донецькому напрямку, використовуючи РСЗВ БМ-21 “Град”, окупанти вели вогонь по Галицинівці. Зі 152- і 122-міліметрової артилерії, 120- і 82-міліметрових мінометів – по Авдіївці, Луганському і Троїцькому. По Пісках і Луганському неодноразово вогонь вели танки”, – сказано в повідомленні.

Також стріляли з “Граду”, 152- і 122-міліметрової артилерії обстріляли Талаківку, зі 120- і 82-міліметрових мінометів – Водяне, Красногорівку, Новотроїцьке, Лебединське, Павлопіль, Широкине, Мар’їнку і Чермалик, а з гранатометів – Гнутове.

“По Павлополю вогонь вів снайпер. По Водяному – БМП, по Чермалику – ПТРК, а по Широкиному – танк. На Луганському напрямку: 152-міліметрова артилерія – по Новозванівці, а 120- і 82-міліметрові міномети – по Троїцькому, Попасній і Новозванівці, гранатомети – по Кримському”, – повідомили в прес-центрі АТО.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа