<

У зоні АТО за добу загинули троє бійців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:06 | 11.01.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції загинули троє військовослужбовців Збройних сил України, ще троє отримали поранення, один – бойову травму.

“За минулу добу зафіксовано 7 обстрілів сил АТО з боку бойовиків. В одному випадку українські військові дали агресору адекватну відповідь. Під час виконання бойових завдань загинули троє українських воїнів, ще троє отримали поранення, а один – отримав бойову травму”, – йдеться в повідомленні у Facebook прес-центру штабу АТО.

На луганському напрямку сепаратистами були обстріляні з мінометів різних калібрів укріплення ЗСУ поблизу Троїцького. Особливу вогневу активність незаконні збройні формування також проявляли в районі Світлодарської дуги. Зокрема, на підступах до Луганської вівся вогонь з 120-ти і 82-мм мінометів і великокаліберних кулеметів.

Крім того, навколо Новолуганського півтори години сепаратисти обстрілювали українські позиції з гранатометів, кулеметів і мінометів різних калібрів.

“Попри те, що в останньому випадку обстріли загарбників мали прицільний характер і несли безпосередню загрозу життю і здоров’ю українських воїнів, наші захисники були змушені придушити вогневу активність окупантів з озброєння, забороненого мінськими домовленостями”, – сказано в повідомленні.

На донецькому напрямку ворог порушував домовленості про припинення вогню з автоматичних станкових гранатометів біля Верхньоторецького і шахти Бутівка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок