<

У ЗМІ показали кладовище «євроблях» на кордоні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:21 | 30.11.2018 / Новини / /
Перегляди
1
/ коментарів 5

Біля контрольно-пропускного пункту “Лужанка-Берегшурань” зі сторони Угорщини з’явилося звалище автомобілів з іноземними номерами. Їх покинули українські власники.

На узбіччі припарковано близько сотні автомобілів – від малолітражок до мікроавтобусів. Вони на мають угорську, польську і німецьку реєстрацію, пише Gazeta.ua та mukachevo.net.

“Машини біля кафе Hatar або просто в поле водії залишають давно. Зазвичай, на кілька днів. Наприклад, якщо з документами не все гаразд. Деякі, стоять роками. Їх розбирають на запчастини. Хто це робить, невідомо – можливо, місцеві, – розповів перевізник Іштван з Береговою. Він перетинає кордон практично щодня.




коментарів: 5
  1. хто поставив “ха-ха”- тупізна,реальний признак істоти, яка тішиться з чужого горя, я не маю відношення до блях, але не зловтішаюсь з чужого горя, краще попіднімали свої жопи і зробили щось толкове для ближнього. ну чому в нас стільки зла, ненависті??????????????????чому всі такі зависливі??????????????????

  2. Чому горе? Вони свідомо порушували і настав час змінити це. Бляхарі вважали громадян які розмитнювали авто по євро 5 і платили по 3-4тис $ лохами тож тепер настане порядок. Хочуть європу хай живуть по законам.

  3. Стид і позор з нашого українського народу. Заздрять один одному ,якби могли б то в ложці води один одного втопили. Стидно що живу в такій країні, але скажу особисто за себе ні до якої європи ніколи і не хотіла, шкода єдине своїх дітей що живуть у такі ненависні дні людства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер