<

У Запорізькій області військові РФ танком розчавили автомобіль з дитиною

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:00 | 12.03.2022 / Новини / , /
Перегляди
684
/ Коментарі відсутні

На узбіччі дороги між селами Оріхівського району російські військові танком переїхали «Таврію». Внаслідок цього двоє дорослих чоловіків загинули, а хлопчик згорів у палаючій автівці.

Про це повідомляє Головне управління Нацполіції в Запорізькій області, передає Укрінформ.

«На автодорозі між селами Нестерянка та Мирне Оріхівського району Запорізької області російський танк переїхав автомобіль марки «Таврія».

Транспортний засіб з цивільними громадянами, які намагалися виїхати із небезпечної зони, зупинився на узбіччі. Внаслідок нелюдського злочину, загинули двоє дорослих чоловіків та неповнолітній хлопчик, який згорів в палаючій автомашині», – йдеться у повідомленні.

Зараз поліція встановлює особи загиблих. Слідчим управлінням ГУНП в Запорізькій області розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, визначеного ч.2 ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, із 24 лютого в Україні триває війна з російськими загарбниками. За даними Офісу генпрокурора, за 16 днів війни в Україні загинуло 79 дітей та майже 100 поранено.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця