<

У Запоріжжі маршрутка провалилася у діру на мосту, яка утворилася після ДТП

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:37 | 12.09.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Запоріжжі о 7 годині ранку 12 вересня пасажирський автобус “Богдан”, об’їжджаючи місце зіткнення двох автівок ВАЗ на мосту Преображенського, пробив яму на пішохідній частині, в якій згодом застрягла маршрутка.. 

Про це ТСН.ua повідомили у патрульній поліції Запоріжжя.

“Водій маршрутного транспортного засобу №92, намагаючись об’їхати ДТП на мосту Преображенського, виїхав за межі проїзної частини та заднім лівим колесом провалився в яму, яка з’явилася унаслідок наїзду автобуса”, — розповіли у прес-службі.

Саме зіткнення сталося між двома легковими автомобілями ВАЗ. До прибуття екіпажу патрульної поліції один із водіїв утік з місця події. На водія автобуса складено протокол за ч.1 ст.139 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Матеріали справи передадуть на розгляд суду. Потерпілих унаслідок аварії немає.

Правоохоронці також наголосили, що під час ДТП був пошкоджений не сам міст, а його тротуарна частина, яка не передбачена для руху автотраспорту.

“Водій маршрутки виїхав на тротуарну частину, де він не мав права рухатися. Звісно, що автобус був з людьми, його вага велика, унаслідок чого з’явилася така от яма. Ця ділянка не передбачена для проїзду автомобілів”, — сказали у поліції.

Як стало відомо з опублікованих відеозаписів у соцмережах, запорізькі комунальники вже латають наскрізну дірку, яка утворилася в результаті ДТП.

Користувачі відзначають, що товщина бетонного покриття мосту становить всього вісім сантиметрів.

https://www.facebook.com/ScherbakovDanel.Helper/videos/249817619071258/




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа