<

У Запоріжжі автомобіль влетів у рекламний щит і загорівся: троє людей загинуло

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:41 | 18.09.2020 / Новини / /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

17-го вересня близько 19:40 у Запоріжжі водій автомобіля «BMW», рухаючись по середній смузі проїзної частини Набережної магістралі зі сторони вулиці Лермонтова в напрямку вулиці Української в районі електроопори допустив занос транспортного засобу, виїхав на ліву смугу, де скоїв зіткнення з автомобілем «Nissan» під керуванням 40-річного водія.

Після чого водій «BMW» виїхав на газон, який розділяє потоки зустрічних смуг і скоїв наїзд на опору рекламоносія, внаслідок чого відбулось загоряння транспортного засобу, – повідомляє пресслужба поліції Запорізької області. 

В результаті ДТП 21-річний водій «BMW» та два його пасажири: хлопець-одноліток і 17-річна дівчина загинули та місці.  Видалено:

Ще троє пасажирів: 20-річна дівчина, та два хлопці 20-ти та 23-х років доставлені в лікарню з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості. Всі жертви аварії – громадяни Королівства Марокко. Водій та пасажир другої іномарки не постраждали.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Причини та обставини аварії з’ясовуються.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок