<

У Запорізькій області мати зробила підкоп у в’язницю, щоб визволити сина

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:17 | 4.08.2020 / Новини / , /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Мешканка Миколаєва намагалася зробити підкоп під будівлю Вільнянської колонії та незаконно визволити ув’язненого там сина. Стосовно жінки порушено два кримінальних провадження.

Мати чоловіка, засудженого на тривалий час за вбивство, орендувала помешкання поблизу колонії та намагалась зробити підкоп, аби визволити сина, розповів начальник відділу інформаційних технологій прокуратури Запорізької області Юрій Гаврилов, – передає Суспільне.

За його словами, працюючи вночі, жінка встигла вирити тунель глибиною у три та протяжністю близько 10 метрів. Наразі вона перебуває на свободі.

“Відомості за цим фактом внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 15 та частиною 2 статті 393 Кримінального кодексу України. А саме незакінчений замах на вчинення втечі з місць позбавлення волі. Наразі досудове слідство триває, процесуальними керівниками вживаються всі відповідні заходи для встановлення об’єктивних обставин. Санкції цієї статті передбачають позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років”, – розповів Гаврилов.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа