<

У Закарпатській області п’яний водій скоїв ДТП та втік, покинувши травмованих дітей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:06 | 14.08.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

13-го серпня ввечері, близько 23:40, на лінію «102» надійшло повідомлення про автомобільну аварію з травмованими у селі Верхній Коропець Мукачівського району Закарпатської області. Водій у стані алкогольного сп’яніння скоїв ДТП та втік з місця події, покинувши п’ятьох постраждалих, серед яких двоє дітей. 

Як повідомляє прес-служба обласної поліції, водій вантажного мікроавтобуса Renault Duster не впорався з керуванням і з’їхав у кювет, після цього чоловік, який перебував за кермом, з місця події втік.

Двох дітей віком 6 та 13 років, які були пасажирами, з травмами різного ступеню тяжкості доставили до обласної лікарні. Також по допомогу медиків звернулися ще троє пасажирів мікроавтобуса, віком 44, 45 та 53 роки.

Поліцейським менш ніж за годину вдалось розшукати водія. Ним виявився 33-річний мешканець селища Чинадієво Мукачівського району. Він ховався у господарській будівлі. Поліцейські освідчили чоловіка у місцевій лікарні. У нього в крові виявилося 3,07 проміле алкоголю.

За фактом ДТП у поліції розпочали розслідування за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Автомобіль правоохоронці помістили на спецмайданчик. Слідство триває.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер