<

У Яценюка анонсували відставку Володимира Демчишина

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:46 | 4.08.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Віце-прем’єр-міністр Валерій Вощевський не виключає, що президент Петро Порошенко підтримає звільнення восени 2015 року міністра енергетики та вугільної промисловості Володимира Демчишина, призначеного в грудні минулого року за квотою його політичної сили – Блоку Петра Порошенка.

Як передає УНІАН, про це Вощевський заявив під час круглого столу, присвяченого підготовці до опалювального сезону-2015/2016.

“Свого часу президент заявив, що у вересні-жовтні, з початком роботи парламенту, уряд буде переформатовано. Я думаю, що він мав на увазі кадрові питання, про які ви говорите. Упевнений, що це буде зроблено”, – сказав Вощевський, відповідаючи на запитання голови Незалежної профспілки шахтарів України Михайла Волинця про те, коли буде вирішено питання зі звільненням міністра енергетики Демчишина.

За словами Вощевського, Міністерство енергетики на сьогоднішній день не повною мірою справляється з поставленими завданнями. Також віце-прем’єр відзначив незадовільну роботу Національної комісії з регулювання енергетики і комунальних послуг, яка була створена президентом України в серпні 2014 року.

“Претензія є до НКРЕКП. Прозорість їх роботи – це питання, яке сьогодні не вирішено”, – сказав Вощевський.

Зазначимо, що 3 серпня на засіданні Антикризового енергетичного штабу прем’єр-міністр Арсеній Яценюк розкритикував роботу міністра енергетики Володимира Демчишина та доручив негайно представити баланс споживання електроенергії, а також обсяги і джерела закупівлі вугілля для забезпечення теплоелектростанцій на період опалювального сезону 2015-2016 рр.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок