<

У «Ягодині» двоє чоловіків намагалися підкупити прикордонника, аби потрапити за кордон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:19 | 17.10.2022 / Новини / , , /
Перегляди
158
/ 1 коментар

Волинські прикордонники задокументували два випадки, коли подорожні намагалися надати неправомірну вигоду.

Про це інформують у Волинському прикордонному загоні.

Обох правопорушників днями затримали у пункті пропуску для залізничного сполучення «Ягодин». Чоловіки їхали до Польщі потягом «Київ-Хелм».

У 44-річного жителя Херсонщини під час паспортного контролю інспектор виявив фальшиву довідку про непридатність до військової служби. Аби чоловікові не відмовили у пропуску через кордон, він запропонував прикордоннику неправомірну вигоду в розмірі $500.

А киянин, який теж отримав відмову в пропуску, сподівався безперешкодно потрапити за кордон за €400 та 4000 гривень. Як підтвердження права виїзду з України в умовах воєнного станучоловік надав дозвіл з обласної військової адміністрації. Однак, як з’ясували правоохоронці та зізнався сам подорожній, систему «Шлях» він використовував у особистих цілях.

В обох випадках прикордонники від неправомірної вигоди відмовилися та поінформували співробітників Нацполіції про виявлення кримінальних правопорушень, передбачених ст. 369 ККУ «Пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі».




один коментар
  1. За такі копійки можна і попіаритись і зробити себе чесними ,а скільки мажорчиків і інших злодіїв від влади зараз розкошують в Коннах і інших побережжях ,ось тоді прикордонники нажились ,там платили десятками тисяч і все мовчало ,всім було добре .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер