<

У волинському лісі львівське сміття?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:21 | 15.10.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 3

У лісі, що неподалік села Гайове Ківерцівського району “виросла” гора сміття. Про те, що це може бути львівське сміття, припустив луцький волонтер Сергій Шараєвський.

Саме він на своїй сторінці у Фейсбук виклав відповідний матеріал:

«Ось таку картину зафіксував у лісі неподалік села Гайове Ківерцівського району (де була ракетні частина). В принципі, таке часто можна зустріти. Але є один момент. Серед сміття є чеки зі Львова (магазин). Де вони там взялися? Також упаковка з МакДональдза теж натякає на місто Лева. Бо не схоже, щоб у Гайовому, Озері, Ківерцях чи Луцьку можна було поїсти у такому фаст-фуді, по причині його відсутності. Звісно, я не можу стверджувати, але просто підозрюю, що львівське сміття осіло у волинському лісі. А це може пахнути скандалом», – зауважив Сергій Шараєвський.

ghfh
jkh




коментарів: 3
  1. Ці “європейці” кругом своє сміття розвозять по всіх областях, тільки наша влада ніяк не реагує на це, а пора б накладати такі штрафи щоб неповадно було своє Г… возить порядним людям які думають своєю головою і сумлінно працюють, тому і немає такого бардака як мають у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця