<

У волинського ДУКу недорахувалися три автівки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:56 | 30.08.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Камуфльований автомобіль Volkswagen Transporter T4 викрали в ніч на 29 серпня в одному з дворів, що на бульварі Дружби народів (мікрорайон ДПЗ). Сьогодні, 29 серпня, бус мав їхати на передову. Ще 2 автівки «не дорахувалися» при передачі майна новому керівництву після відсторонення з посади друга Устима.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповів прес-секретар оперативного штабу з передання матеріальних цінностей Волинського 3-го запасного батальйону Добровольчого українського корпусу.

З його слів, автомобіль був повністю заправлений дизпаливом (а це – більше 80 літрів) та завантажений шинами, яку чекають на лінії фронту. Сьогодні, 29 серпня, бус мав їхати на передову. Проте вночі його викрали у мікрорайоні ДПЗ. ДУКівці кажуть, що скло автомобіля не розбивали, а авто, вочевидь, відімкнули або дубльованим ключем, або професійними відмичками. Також підкреслюють, що автомобіль викрали з принципу. Адже матеріальна цінність автівки – вкрай низька, та й продати його буде дуже складно, враховуючи зовнішній вигляд та чисельні пошкодження.

«Технічний стан не дозволяє продати автомобіль. Він кустарно відремонтований – на ньому діри від вибухів та інші пошкодження. На «розборку» бус теж не піде, матеріальна цінність для базару – нульова. Вочевидь, люди зробили це принципово, можливостей для наживи від такого викрадення я не бачу», – пояснює у коментарі прес-секретар.

Ще дві автівки, з його слів, на баланс організації не передали після відставки екс-командира батальйону друга Устима (Віталія Ковальчука). Нагадаємо, у зв’язку з незадовільною ситуацією у 3-му запасному батальйоні ДУКу та системними порушеннями статутних норм у підрозділі друг Устим (Віталій Ковальчук) відсторонений від виконання обов’язків командира батальйону, а штаб батальйону розформували. Виконувачем обов’язків командира батальйону призначений друг Аргон, перед яким поставили завдання створити новий дієздатний штаб. Друг Матвій пояснив, що Устим не виключений зі складу батальйону, а є наразі рядовим бійцем. Звільнили його за невиконання повноважень командира. Так, командир батальйону повинен займатися підготовкою бійців та ротацією на схід, а не «катанням по місту на автомобілях, які повинні вирушити на схід», що дискредитує батальйон. ДУК, мовляв, є воєнізованою структурою, що бере участь у бойових діях.

У новому штабі ДУКу кажуть, що після «зміни влади» тут не дорахувалися двох автомобілів – Fiat Scudo та Nissan Patrol.




один коментар
  1. Бомблять рекетиров !!! Достали уже со своими вимаганиями денег у предпринимателей! Скоро их поджигать будут!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа