<

У волинського АТОвця згорів будинок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:40 | 28.09.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Багатодітна сім’я з села Березолуки Рожищенського району, у якої згорів будинок, потребує допомоги небайдужих людей.

Кажуть, біда ніколи одинцем не ходить: завжди в парі. Саме такі слова прийшли на думку, коли ми побачили згорілий до тла будинок демобілізованого АТОвця Сергія Катеринюка, –  пише Район.Рожище.

У суботу, 23 вересня, в Катеринюків згорів їх дерев’яний будинок. З вогнем пішло все, що було нажите протягом життя. Благо нікого не було вдома, якраз пішли всі в гості до батьків.

Нині Сергій та Катерина з дітками мешкають в батьківській хаті. Зрозуміло, що двом великим сім’ям важко вміщатися в будинку, але як батько, так і син щиро кажуть: «Головне, що всі живі…».

Очільниця села Лілія Коцюбайло пригадує, коли зайнявся будинок, то зробити вже нічого не могли: спалахнув, як сірник. То й не дивно, будинок дерев’яний, просмолений.

Лілія Миколаївна вже клопотала за Катеринюків і в адміністрації, і в районній раді. Та як би там не було, таких коштів щоб купити інший будинок, ніхто не виділить. Одна надія на допомогу небайдужих громадян. Адже разом ми – сила!

Закликаємо всіх, хто може допомогти сім’ї Катеринюків, не стояти осторонь. Пожертвувавши на будинок для постраждалої сім’ї, навіть невеликі кошти, ви зробите благе діло!

Кошти можна перерахувати на картковий рахунок Приватбанку 5168 7573 1558 5465, виданий на ім’я Катеринюк Сергій Вікторович.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер