<

У Волинській області затримали двох посадовців, які вимагали «данину» за безперешкодний вилов риби

16:43 | 5.05.2023 / Новини / , /
Перегляди
7916
/ коментарі 3

Викрили двох посадовців управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Волинській області, які вимагали «данину» за безперешкодний вилов риби.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Волині.

Двом посадовцям управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Волинській області повідомили про підозру у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди.

За даними слідства, заступник начальника управління та заступник начальника одного із відділів вимагали й одержували з громадянина “данину” за безперешкодний вилов риби та не притягнення до адміністративної і кримінальної відповідальності в разі виявлення під час рейдів порушення ним вимог чинного законодавства.

Посадовців затримали 2-го травня під час одержання чергового траншу – 10 000 гривень.

У ході санкціонованих судом обшуків у оселях та службових кабінетах обох фігурантів вилучені кошти, одержані як неправомірна вигода.

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою та про відсторонення їх від займаних посад.




коментарів: 3
    • Починок Сергій і Ришневський Юрій, то топ”герої” описаної події і є ще головний предводітель куньчик, слідчі поки ще до його не добрались

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця