<

У волинській області вилучили підакцизної продукції на 20 мільйонів гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:00 | 8.12.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

В рамках операції «Акциз-2015» на Волині з нелегального обігу вилучено підакцизної продукції майже на 20 мільйонів гривень.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Протидіючи незаконному обігу підакцизної продукції, співробітники податкової міліції Волині протягом січня – листопада 2015 року вилучили з нелегального обігу товарів підакцизної групи орієнтовною вартістю 19,8 мільйона гривень. Водночас, розглянувши напрацювання підрозділів податкової міліції, судом в дохід держави конфісковано підакцизних товарів на суму 5,3 мільйона гривень.

Зокрема, як свідчить аналітика, цього року вилучено з незаконного обігу 26405 літрів спирту, 23670 літрів лікеро–горілчаних виробів і 1136540 пачок тютюнових виробів. Разом з тим, цього року співробітники податкової міліції Волині викрили діяльність 5 підпільних виробництв.

Присутність алкогольного фальсифікату на ринку – неприпустиме явище для України як держави, яка перебуває на шляху цивілізованого розвитку та послідовної інтеграції в європейську економіку, – наголошують в оперативному управлінні ГУ ДФС Волині. Виробники та реалізатори фальсифікату, котрі намагаються уникнути відповідальності за свою діяльність, не лише не відраховують податки в бюджет, а й створюють загрозу життю і здоров’ю громадян.

Про факти нелегальної торгівлі горілчаним сурогатом та підробленим цигарками громадян просимо повідомляти за номером телефону 777102.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер