<

У Волинській області в рамках акції “Автобус 2015” інспектори ДАІ виявили було 38 технічно несправних транспортних засобів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:26 | 16.06.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

В області триває комплекс профілактичних заходів «Автобус-2015», основна мета яких – підвищення безпеки пасажирських перевезень.

Станом на 14 червня працівники ДАІ оглянули 531 автобус. Із них було виявлено 38 технічно несправних транспортних засобів: у двох – встановлено додаткові місця для сидіння, в 11-ти – заблоковані запасні та аварійні виходи, 14 маршруток їздили з дефектами шин і коліс, п’ять мали несправні зовнішні світлові прилади, у двох виявлені поломки рульового керування, у чотирьох – незначні несправності, – повідомляє прес-служба правоохоронців.

Окрім того, водії допустили 309 порушень законодавства. Двоє керували транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння, 14 – перевищили швидкість руху, 22 – порушили вимоги дорожніх знаків, не дотримувалися розмітки біля автовокзалів. Ще 34 – порушили правила зупинки і стоянки. Від зазначеного маршруту автобуса відхилилися 56 водіїв. Крім того, у 68 випадках виявлено перевезення пасажирів понад встановлену кількість.

Загалом працівники УДАІ у Волинській області склали 311 протоколів про адміністративні правопорушення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер