<

У Волинській області лунатимуть тренувальні оповіщення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:02 | 29.11.2022 / Новини / , /
Перегляди
509
/ Коментарі відсутні

29-го листопада у Волинській області рятувальники проведуть тренувальні оповіщення населення у випадку відключення електропостачання.

У містах і селищах області з 14:30 до 16:00 проведуть тренування оповіщення населення за допомогою гучномовців на спеціальній пожежній техніці, повідомили в Держслужбі з надзвичайних ситуацій Волині.

Також рятувальники заздалегідь оприлюднили примірний текст повідомлення: “Шановні громадяни у разі аварійного відключення зв’язку чи електроенергії звертайтеся до мережі пунктів незламності, в яких є можливість зігрітися та підзарядити пристрої. Найближчий пункт незламності знаходиться за адресою: …….»

За необхідності рятувальники будуть здійснювати також оповіщення і про “Повітряну тривогу”.

Нагадаємо, у Володимирі встановили два пункти незламності, де можна зігрітися, зарядити електроприлади та навіть скористатися інтернетом. Один з них уже діє на базі ДСНС за адресою: вул. Коперника, 2. 24-го листопада запрацював іще один на вулиці Сагайдачного, 12.

23-го листопада у Нововолинську розпочав роботу пункт незламностіЗнаходиться він за адресою вулиця Святого Володимира, 1




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер