<

У Волинській області ігнорують вимоги рятувальників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:42 | 24.05.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На Волині – одна із найгірших в Україні ситуація із виконанням приписів ДСНС щодо пожежної безпеки на об’єктах із масовим перебуванням людей.

Про це повідомили у прес-службі ДСНС.

«Проведений аналіз перевірок свідчить, що крім загальних порушень режимного характеру існують і системні проблеми», – заявив голова ДСНС Микола Чечоткін під час засідання уряду. Він озвучив проміжні результати перевірок об’єктів із масовим перебуванням людей, закладів охорони здоров’я зі стаціонарним лікуванням, а також шкіл та садочків.

Під час своєї доповіді Микола Чечоткін зазначив, що на сьогодні перевірено понад 13 тисяч об’єктів, що становить 41% від запланованої кількості.

«З них 10 тисяч 720 дошкільних та шкільних закладів, 500 лікарень зі стаціонарним лікуванням, 2 тисячі 140 торговельно-розважальних центрів і об’єктів дозвілля. Під час перевірок виявлено понад 167 тисяч порушень, з яких майже 63 тисячі, а це – 37%, не усувалися протягом тривалого часу», – прозвітував Микола Чечоткін.

Він також наголосив, що найгірший стан з виконанням приписів спостерігається на об’єктах, розташованих у Чернівецькій області, де не виконано 59% раніше запропонованих заходів, у Волинській – 57%, Дніпропетровській – 55%, та у Одеській області – 54%.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок