<

У Волинській області через відсутність світла удвічі збільшили кількість нарядів поліції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:27 | 24.11.2022 / Новини / /
Перегляди
319
/ коментарі 2

За минулу добу, 23-го листопада у Волинській області через відсутность електроенергії по всій території удвічі збільшили кількість нарядів поліції.

Про це розповів очільник ГУ НП на Волині Юрій Крошко. 

На території області усі поліцейські підрозділи несуть службу в посиленому варіанті. Кожен з них забезпечений енергопостачанням за рахунок генераторів і перебуває на цілодобовому зв’язку.

«На вулицях міст, селищ, сіл та на автошляхах кількість нарядів у цю добу було збільшено в два рази: усі вони негайно реагували на звернення і повідомлення від громадян. За минулу добу кількість повідомлень про злочини і правопорушення не збільшилась, обстановка залишається спокійною та контрольованою», – зазначив Юрій Крошко.

Волинянам нагадують: кожен поліцейський підрозділ може стати в разі необхідності пунктом обігріву та зв’язку для мешканців, як і “пункт незламності”. У будь-який час доби туди можна прийти, зігрітись, підзарядити гаджети, отримати зв’язок.

«Якщо ситуація з освітленням на території певних населених пунктів не покращуватиметься, там і далі в темну пору доби буде вдвічі збільшена кількість нарядів поліції – задля забезпечення публічної безпеки та порядку й реагування на звернення громадян в повному обсязі», – додав Юрій Крошко.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер