<

У Волинській області 37% військовозобов’язаних не придатні до мобілізації п’ятої черги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:27 | 12.05.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

На Волині 37% від оповіщених військовослужбовців не придатні до несення служби та не можуть бути мобілізовані. 

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови Волинської ОДА Володимира Гунчика. Про це повідомляє “Волинська правда”.

Так, в.о. військового комісара обласного військового комісаріату Роман Кулик повідомив, що завдання п`ятої черги черги мобілізації передбачають призов 534 військовослужбовців. За станом на 12 травня комісаріатами уже оповіщено 2560 осіб, а це 63% від плану. 42% із оповіщених прибули у комісаріати, 11% – виїхали за межі своїх міст, 5% – не відкривають двері помешкань та 7% – не проживають за місцем реєстрації.

Разом з тим, пройшли медичний огляд 63% оповіщених громадян, 38% виявилися придатними та 37% – не придатними до несення служби. На разі поставлено 302 військовозобов`язаних, з них 52 офіцера.

Найкращі показники роботи мають Горохівський, Локачинський, Ківерцівський, Маневицький та Любешівський райони. Гірший стан справ із виконанням мобілізаційних завдань у Нововолинському та Ковельському районах.

Основними проблемами у ході п`ятої черги мобілізації на Волині є те, що комісаріати не можуть повністю провести оповіщення населення через міграційні процеси та проживання не за місцем реєстрації. Проблемою також є низький відсоток придатності за станом здоров`я.

Водночас, каже Роман Кулик, уже розшукано 26 чоловік, що становить 2%. Найменше осіб розшукано у Ковельському та Луцькому комісаріатах. Всього ж, за травень та червень повинні бути призвані 263 військовослужбовців.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер