<

У Волинські області офіцер запасу закрився в машині батька, аби не отримати повістку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:59 | 15.06.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарів 8

Волинян, офіцер запасу, відмовлявся отримувати повістку й закрився у машині батька.

Про це у Facebook написав військовий комісар Рожищенського РВК Олег Алєксєєв.

«Доброго дня всім! Накінець і в мене урвався терпець…. І хочу представити на Ваш розсуд дуже цікаве відео… Відео про наших «героїв» та «патріотів», які роблять все аби тільки Саша Б. (той що молодший) не пішов служити. Навіть не дивлячись на те що батько афганець (Петро Б.) і сам захищав Батьківщину, тепер клято захищає сина (до речі офіцера запасу) щоб він не виконав свого обов’язку. В мене іноді виникає питання: навіщо нам взагалі такі офіцери, такі лікарі, такі громадяни….які підставлять інших, аби синок не служив.

Якщо вони так відносяться до обов’язку захищати Батьківщину, то значить так вони і відносяться довиконання своїх обов’язків за фахом (обидва стоматологи). А тепер інший приклад: дівчина (до речі також офіцер запасу) на даний час постійно мешкає в Харкові, але не побоялась приїхати за викликом (навіть без повістки), пройшла медичну комісію і отримала (не без сліз звісно) бойову повістку, а «супергерой та суперпатріот» Сашко Б. (як видно з відео) боїться отримати від представників військомату повістку на проходження медичної комісії, замість цього сховався в машині батька та посиленно спілкувався з адвокатами… А тепер мене просто цікавлять Ваші думки, шановні читачі, з цього приводу, особливо учасників бойових дій. Прошу максимально поширити дане відео, щоб максимальна кількість людей побачила наших «захисників», щоб люди знали тих, хто сховається в обличчя.

PS. Навіть враховуючи наших псевдогероїв, я все одно вірю в те, що ми переможемо.
СЛАВА УКРАЇНІ!!!!»

https://www.facebook.com/oleg.alekseyev.92/videos/1390591367692573/




коментарів: 8
  1. одні обіцяють за 2 тиждня, а потім 3 роки бабло закалачують, а від інших шось потребують..

  2. У БУГа такий контингент читачів, що інших коментарів не дочекатися. Я не служив в армії, я не пішов добровольцем служити. Коли в 14-му викликали у військовий комісаріат, піщов сміливо, бо мав бронь від підприємства, але почував себе там хріново, було соромно перед хлопцями у формі. Та все одно воїн з мене ніякий. Тому цього дядька не засуджую, його особиста справа ким бути. Але коли в коментарях вспливає така ̶м̶а̶я̶ч̶н̶я̶, ̶ш̶т̶а̶м̶п̶и̶, одним словом ху””ня, то дивитись на це не можу. Хлопці, досить своє боягузтво ховати за лозунгами “хтось обіцяв ато за 3 дні”, “гроші на кров” і “кров на торгівлі”. Якщо ви сцикуни то лишайтесь ними, але не тявкайте, бо зає””””ло вже!!!

    • не пощастило владі з народом, да… От скаже президент “всім втопитися !” – і шо ? з цим треба шось робити…

  3. Саша “СТОМАТОЛОГ”,,, блін !!!!!! Питання для Муженка : навіщо нам такі “піджаки” ???????? щоб за півтора року витратити на одного такого валянка 250 тисяч гривень на вітер. Наберіть хлопців з бойовим досвідом і тех.освітою і за три місяці офіцерських курсів по нормальній методі будете мати справжнього офіцера з навичками і досвідом та найголовне бажання служити.

  4. Молодець.В Україні контрактна армія..чи примусова???? Тільки оглолосили,що багато набрано контрактників,армія укомплектована на 100%,мабуть знову чергова брехня.А раз так ,будемо чекати чергової хвилі мобілізації,сміливці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер