<

У Волинську область надійшли держкошти на добудову 5-ти об’єктів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:08 | 6.12.2019 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Волинську область надійшли кошти для завершення у 2019-му році 5-ти об’єктів з Державного фонду регіонального розвитку. Серед них – нежитлове приміщення у селі Павлівка Іваничівського району. Його перебудують під Центр надання адміністративних послуг.

Відповідно до розпорядженням Кабінету Міністрів України від 04.11.2019р. № 1191 у Волинську область надійшли кошти на ряд об’єктів ДФРР, які завершать до кінця поточного року, – інформує Волинська ОДА.

Рішення про перекидку коштів між об’єктами, що фінансуються за рахунок коштів ДФРР, прийняли 15-го листопада 2019 року під час засідання в Мінрегіоні, на якому пропозиції щодо Волинської області озвучив заступник голови облдержадміністрації Валентин Цьось.

Зазначають, що кошти надійшли завдяки економії на окремих об’єктах та загрози неосвоєння на інших, і таким чином перерозподілили на пускові у 2019-му році.

Відповідно до наданих пропозицій, члени комісії Мінрегіону погодили перерозподіл коштів ДФРР на загальну суму 10,9 мільйона гривень.

Зокрема, 4 об’єкти завершать повністю, а в обласному окнодиспансері збільшать будівельну готовність.

Наступні проєкти:

– “Загальноосвітня школа I—III ступеня на 198 учнів у с. Любохини Старовижівського району — будівництво” (1,05 мільйона гривень);

– “Нежитлове приміщення по вул. Незалежності, 27б, у с. Павлівка Іваничівського району — реконструкція під Центр надання адміністративних послуг та адміністративний центр” (2,2 мільйони гривень);

– “Комунальне підприємство “Волинський обласний медичний центр онкології” по вул. Тімірязєва, 1, у м. Луцьку — капітальний ремонт корпусів з термореновацією будівель” (5,1 мільйона гривень для завершення першочергових робіт);

– “Опорний навчальний заклад “Люблинецька загальноосвітня школа I – III ступеня Люблинецької селищної ради Волинської області””(2,6 мільйона гривень).

– “Реконструкція (термомодернізація) навчально-виховного комплексу “Маневицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 гімназія ім. А. П. Бринського” Маневицького району, Волинської області”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер