<

У Волинській області судді отримають комп’ютерну техніку за півтора мільйона гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:44 | 1.11.2019 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Замовником виступає Територіальне управління Державної судової адміністрації України в Волинській області. Йдеться про закупівлю 75 комп’ютерів за кошти державного бюджету. Строк поставки товарів – до 15-го грудня, очікувана вартість – 1,557 мільйона гривень.

Про це інформують Волинські новини.

Постачальника персональних комп’ютерів для місцевих загальних судів Волинської області визначать у результаті відкритих торгів.

Тендерні пропозиції приймають до 14-го листопада, розпочнуть аукціон 15-го листопада. 

Техніку купують для місцевих загальних судів області, зокрема 29 комп’ютерів спрямують для Луцького міськрайонного суду, решту – для судів у низці міст та районів області.

Відповідно до технічних характеристик, йдеться про комп’ютери з процесором з кількістю ядер не менше 4, базовою тактовою частотою не менше 3,6 ГГц, оперативною пам’яттю не менше 8Gb, жорстким диском типу SSD об’ємом не менше 500Gb, оптичним приводом DVD+/-RW, ліцензійною операційною системою не нижче MicrosoftWindows 10 Professionalx64 Українська, гарантією не менше 36 місяців; монітори з діагоналлю не менше 21,5″, співвідношенням сторін екрану:16:9, роздільною здатністю екрану не менше 1920х1080 точок, гарантією не менше 36 місяців.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер