<

У «Волиньобленерго» пояснили, чому повторюються адреси у графіках вимкнень світла

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:36 | 4.12.2022 / Новини / , /
Перегляди
587
/ Коментарі відсутні

У «Волиньобленерго» розповіли, чому одна й та сама адреса дублюється в усіх часових проміжках у графіках стабілізаційних вимкнень.

Енергетики пояснюють це специфікою побудови електричних мереж. Про це повідомили на сторінці «Волиньобленерго» у фейсбуці.

«Згідно нормативних документів у галузі будівництва та енергетики багатоповерхові будинки (9 поверхів та вище) мають два джерела живлення – основне та резервне, що можуть живити навіть різні під‘їзди одного будинку чи окремо ліфти. В залежності від схеми енергозабезпечення основне та резервне джерело живлення (різні лінії) можуть вимикатись у різні години. Тоді будинок, що заживлений від них потрапляє одразу у декілька часових проміжків на відключення. Однак, це не означає, що він буде знеструмлений цілодобово», – повідомили у дописі.

У «Волиньобленерго» запевняють, що у графіках намагаються максимально дотримуватись періодичності вимкнень 4 год через 4 год, що дозволяє балансувати у межах доведених лімітів без тривалого знеструмлення споживачів.

Через таку особливість вимог до побудови мереж, «Волиньобленерго» налагоджує співпрацю із кожним ОСББ та ЖЕКом для якнайшвидшого урахування у графіках стабілізаційних вимкнень специфіки внутрішньобудинкової мережі і живлення будинку та під‘їздів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок