<

У Володимирі вирішують, де облаштувати громадські вбиральні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:17 | 13.04.2021 / Новини /
Перегляди
14
/ коментарів 8

У Володимирі-Волинському бракує громадських вбиралень. Наразі гості міста, яке планують зробити туристичним, не мають можливості реалізувати базові людські потреби.

Під облаштування громадських вбиралень у Володимирі-Волинському шукають місце. У цьому завірив міський голова Ігор Пальонка 13-го квітня під час брифінгу.

За його словами, він матиме зустріч з власницею будівлі, що зводять біля культурно-мистецького центру. Там, за домовленостями з попередньою владою міста, повинні будуть облаштувати громадську вбиральню. Про це власниці нагадають.

Також розглядають місце біля ринку та ВПУ. Ще потрібна вбиральня і на Ковельскій, зазначив мер. Поки питання вивчають.




коментарів: 8
  1. Військове містечко,вул Поліської Січі,біля автобусної зупинки.
    Щоб могли користуватися водії маршруток.
    Бо сьогодні для них це проблема.

  2. По всіх парках і скверах міста потрібні громадські вбиральні(біо туалети) коли гуляєш з дитиною і проситься в туалет немає куди завести за магазином вік площадка, а туалету немає парк Слов’янський такий великий і теж нічого там має бути декілька туалетів…………… Парк біля другої школи теж пустота

  3. Для початку потрібно зобов’язати державні і громадські установи, власників бізнесу (супермаркети,бари, кафе,ресторани) обладнати туалети і надавати вільний доступ… Як в цивілізованому світі.

  4. Біля усіх міні кав’ярень маю бути біотуалети по усіх супермаркетах продається кава і різні фаст фуди, а туалетів реально не має.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер