<

Зміни до бюджету міста Володимира-Волинського та присвоєння ЗОШ №5 імені покійного директора вирішували на 45-й сесії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:34 | 10.07.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У п’ятницю, 10-го липня, відбулась 45-а сесія Володимир-Волинської міської ради.

Всього для розгляду було винесено 20 питань. Найбільш актуальним було питання перезподілу міського бюджету, так як влада звітувала про його перевиконання на 11 мільйонів.

Депутати обговорвали питання про присвоєння Володимир-Волинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 імені Анатолія Кореневського, покійного директора навчально закладу. Присутній на сесії отець Микола зазначив про необхідність відтермінувати рішення, так як з точки зору релігії присвоювати звання менше ніж після річниці смерті вважається неправильним. Діючий директор школи, в свою чергу, зазначала про заслуги Анатолія Кореневського перед школою: “Ця людина поклала все життя в жерту школі. Він її будував, за його директорство був відкритий перший в місті комп’ютерний клас. Він на це заслужив.”

В ході сесії міський депутат Анатолій Сорока звернувя до присутніх з пропозицією виділити кошти з цільового фонду міської ради на лікування в родині мешканців Володимира-Волинського. Раніше з міської казни вже було виділено 500 гривень, крім того мер міста пообіцяв надати повторну допомогу в сумі 3000 гривень.

На сесії був присутній Народний депутат України Ігор Гузь. В ході діалогу, що виник між депутатами міської ради і Народним депутатом було обговорено ряд питань, серед яких врегулювання заборгованості перед дітьми війни, ситуація з банківськими вкладами, проблеми ВАТ “Володимир-Волинський цукровий завод” та гуртожитку , що знаходиться за адресою вулиця Луцька, 186. На дві останні локації нардеп пообіцяв з’явитись особисто, щоб допопмогти врегулювати існуючі негаразди. Користуючись нагодою, Ігор Гузь звернувся зі словами вітань до представників ВО “Батьківщина”, так як місцевий осередок партії святкує 10-го липня своє шістнадцятиріччя.

DSC_0154
DSC_0157
DSC_0159
DSC_0167
DSC_0170
DSC_0174
DSC_0179
DSC_0222




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер